2016-09-12 22:52:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A pénzügyekkel legyen óvatos!

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkahelyén most annyira nyugodt minden, hogy időnként szinte az unalom környékezheti… Most, hogy végre van egy kis ideje, belevághatna a régóta halogatott tervek megvalósításába! Ha képezni szeretné magát, ma találhat egy ideális lehetőséget.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy munkatársa meglehetősen kínos helyzetbe hozza, talán kikotyog valamit a többieknek, amit ön bizalmasan árult el neki. Ne kezdjen magyarázkodni, inkább kezelje lazán a dolgot, terelje másra a beszélgetést!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pénzügyekkel legyen óvatos. Alaposan meg kellene gondolnia mindent, mielőtt bármilyen szerződést aláírna, főleg, ha az ingatlanügyekkel kapcsolatos intéznivalókról van szó. Magánéletében sem számíthat ma csodákra, sajnos minden szempontból megerőltető napra számíthat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ideje lenne egy tisztázó beszélgetésnek a párjával, túl sok az elhallgatott sérelem kettejük között. Önök szeretik egymást annyira, hogy ezt a válságot is képesek átvészelni! A munkahelyén régóta várt változások kezdenek realizálódni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Önhibáján kívül keveredhet valami kényes ügybe, pedig ön csak segíteni szeretne valakin. Legyen nagyon tapintatos, különben még a kedvességét is tolakodásnak veheti az illető! A délután már jó hangulatban telik, de foglalkozzon inkább csak a saját ügyeivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A párja meg akarja lepni valamivel, de alaposan mellényúl, önnek valószínűleg nem tetszik az ajándék. Lehetőleg ne mutassa ki nyíltan a csalódottságát, azzal alaposan megbántaná. Értékelje a kedvességét!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ma sok kiemelkedő lehetőséget kap az élettől, csak éljen velük! Ha állást akar váltani, most egy remek ajánlattal állhat elő valaki, de az is lehet, hogy apróhirdetésben olvas a dologról. Ne hezitáljon sokáig!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A párja makacssága okozza most a fő problémát. Valószínűleg meg van győződve róla, hogy csak neki lehet igaza, önt pedig fárasztja a parttalan veszekedés. Hagyja rá a dolgot, legyen nagyvonalú!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénzügyekben ne döntsön ma elhamarkodottan, fölöslegesen ne tegyen kockára nagyobb összeget. Legyen nagyon megfontolt, akkor biztos, hogy eléri a céljait. A munkahelyi konfliktusokból maradjon ki!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A bolygók a baráti viszonyaiban jeleznek konfliktust, bizonyos dolgokban nem tudnak majd egyezségre jutni. Legyen nagyon őszinte, de legalább ennyire udvarias is, és próbáljon kompromisszumos megoldást találni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében tartózkodik ma, így jó lenne, ha társasággal venné körül magát. Szokatlan megoldást találhat egy régi problémára, ehhez részben a baráti beszélgetések segítik hozzá. Az új ötlet pénzügyi haszonnal is járhat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek napra számíthat, jó a hangulat a munkahelyén és az otthonában is. Figyeljen minden értesülésre, soha nem tudhatja, hogy később mi lesz a hasznára. A szerződések aláírását viszont halassza későbbre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: